امروز    شنبه , 07/اسفند/1395

• اللهم عجل لولیک الفرج
  • فرهنگ 01
  • شهادت حضرت زهرا

برگزاری جشن بزرگ انقلاب همراه با دومینوی بزرگ فجر 3 به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 18 بهمن 1395 ساعت 09:32

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با شرکت دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه و کانون بازی های فاخر جشن بزرگ انقلاب را در سالن ورزشی فجر دانشگاه برگزار نمود.

عرض خیر مقدم و تبریک سی وهشتمین فجر انقلاب اسلامی ایران توسط دکتر محمدی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ریزش دومینوی بزرگ فجر 3( همراه بار رکورد شکنی ایران و جهان) سخنرانی میهمان ویژه این جشن، جناب سرهنگ قاسمی، فرماندهی محترم سپاه انصار الرضا(ع)، اجرای استند آپ کمدی توسط بازیگر و طنز پرداز کشوری، آقای ماشاالله شاهمرادی، اجرای موسیقی و پخش کلیپ از مهمترین برنامه های این جشن بود.

در دومینوی فجر انقلاب (3) که توسط کانون بازی های فاخر دانشگاه بیرجند  برگزار شد، 100000 قطعه دومینو بکار برده شده بود.

این دومینو با اجرای نمادین حوادث انقلاب از 12 لغایت 22 بهمن ماه شروع و سپس با نمایش حوادث  جنگ تحمیلی، به زمین نشاندن پهپاد جاسوسی امریکا، ریزش  دیوار دومینو  با نوشته­های صدام، تحریم، و پرچم آل صعود بوسیله موشک RQ، در انتها هم تصویر یادبود یار دیرین امام، رهبری و انقلاب، آیت ا.. هاشمی رفسنجانی، حادثه پلاسکو و تصاویر شهدای آتش نشان به نمایش گذاشته شد.

قابل ذکر است؛ در این دومینو دو رکوردزنی ملی و بین المللی توسط دانشجویان کانون بازی های فاخر دانشگاه بیرجند صورت گرفت:

1-  رکورد آبسلانگ( چوب بستنی) که در جهان در دست کشور آلمان با تعداد 30849 قطعه  بود و دانشجویان دانشگاه بیرجند موفق شدند با تعداد 35000 قطعه این رکورد را به نام خود به ثبت برسانند.

2-  ساخت هرم با قاعده 31در31 قطعه و کاربرد حدود 35000 قطعه دومینو( قبلاً بزرگترین هرم ساخته شده در ایران( بجنورد) با قاعده 30در 30  قطعه بوده است.)

دومینوی بزرگ فجر انقلاب (3)  با حمایت شهرداری بیرجند، اداره کل ورزش و جوانان استان، بسیج دانشجویی استان و انجمن دومینوی ساگارد، برگزار گردید.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 18 بهمن 1395 ساعت 09:36