مقاله دانشجوی دانشکده علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی انتخاب شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۳ کد : ۲۷۱۹۲ اخبار دانشکده‌ها
مقاله مشترک، سحر باقرین، دانشجوی ترم دوم مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی با راهنمایی دکتر مرضیه ثاقب‌جو، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی، در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مقاله مشترک، سحر باقرین دانشجوی ترم دوم مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی با راهنمایی دکتر مرضیه ثاقب‌جو، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی، در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد. این مقاله با عنوان:“Comprehensive analysis of whole-body electrical muscle stimulation: evolution, technical foundations, applications, and considerations”در همایش مربوطه به شکل پوستر ارائه گردید و در نهایت، به عنوان مقاله برتر همایش انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت. موضوع این مقاله، مطالعه مروری پیرامون معرفی و کاربرد تحریک الکتریکی عضله اسکلتی در افزایش قدرت عضلانی، توانبخشی، کاهش توده چربی و حساسیت به انسولین می‌باشد.