با حضور دانشگاه بیرجند منعقد شد:

تفاهم نامه بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و بهسازی و نوسازی بافت تاریخی بیرجند

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۷۳۲۵ اخبار برگزیده
تفاهم نامه همکاری در زمینه اجرایی‌کردن برنامه بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محلات هدف و برنامه‌های احیاء، بهسازی و نوسازی شهری سکونتگاه‌های غیررسمی بافت‌های فرسوده، تاریخی و راه‌اندازی خانه گفتمان شهر فی مابین دانشگاه بیرجند، اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان بیرجند، شهرداری بیرجند، شرکت عمران و مسکن‌سازان خراسان جنوبی، شرکت بازآفرینی شهری ایران منعقد شد.
تفاهم نامه بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و بهسازی و نوسازی بافت تاریخی بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، این تفاهم‌نامه در راستای همکاری مشترک و به‌منظور استفاده بهینه از پتانسیل‌های موجود و ظرفیت‌های علمی - پژوهشی، اجرایی و مدیریتی در زمینه اجرای برنامه‌های بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محلات هدف، برنامه‌های احیاء، بهسازی و نوسازی شهری سکونتگاه‌های غیررسمی، بافت‌های فرسوده، تاریخی و ایجاد بسترهای گفت‌وگو از زمینه معماری، شهرسازی، جغرافیای شهری، بررسی تاریخچه شهر بیرجند، برنامه‌ریزی در جهت معرفی پتانسیل‌ها و نقاط قوت شهر و... با رعایت قوانین و مقررات مربوط منعقد شد.
تفاهم نامه مزبور با هدف ایجاد زمینه همکاری متقابل بین شرکت بازآفرینی و دانشگاه بیرجند، شهرداری، اداره میراث‌فرهنگی شهرستان بیرجند و شرکت عمران و مسکن‌سازان خراسان جنوبی در راستای وظایف اساسنامه‌ای و سازمانی در زمینه‌های مطالعاتی، پژوهش‌های کاربردی، آموزشی، علمی، اجرایی، مدیریتی و.... محلات هدف بهسازی و نوسازی شهری (سکونتگاه‌های غیررسمی، بافت‌های فرسوده و تاریخی - راه‌اندازی خانه گفتمان شهر بیرجند) با درنظرگرفتن کلیه منابع و امکانات اعم از فنی، نیروی انسانی، اطلاعات، تجربه و تخصص آنان  بصورت پنج جانبه منعقد گردید.
درج موضوعات پژوهشی و مطالعاتی در فهرست برنامه‌های دانشگاه، انجام مطالعات توسعه‌ای و پژوهش‌های کاربردی موردنیاز شرکت بازآفرینی توسط دانشگاه بیرجند، تبادل نظر و بررسی امکان اجرای پژوهش‌های کاربردی پیرامون موضوع بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری، محدوده تاریخی و توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی  بخشی از زمینه‌های همکاری بین شرکت بازآفرینی شهری – دانشگاه - شهرداری بیرجند و اداره میراث‌فرهنگی شهرستان و شرکت عمران و مسکن‌سازان خراسان جنوبی است.
همچنین  همکاری در زمینه برنامه‌ریزی محتوایی و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی موردنیاز شرکت بازآفرینی و نیز برگزاری کارگاه‌های تخصصی، همایش‌ها، سمینارها و مسابقات تخصصی و مشارکت دانشگاه بیرجند در تولید، ترجمه و انتشار کتاب‌های تخصصی در حوزه‌های مرتبط بخش دیگری از زمینه‌های همکاری است.
راه‌اندازی دبیرخانه دائمی این مجموعه توسط شهرداری انجام می‌شود.
مدت این تفاهم‌نامه از تاریخ امضاء 2 سال است که تمدید، ادامه فعالیت، بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی در مفاد این تفاهم‌نامه با توافق نمایندگان طرفین امکان‌پذیر خواهد بود.

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۴۰۳