انتصاب مسئول امور پژوهشی دانشکده هنر

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۷۳۵۰ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۴۸۰
طی ابلاغی از سوی دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر مریم ظهوریان، عضو هیأت علمی گروه آموزشی باستان شناسی به سمت مسئول امور پژوهشی دانشکده هنر منصوب شد.
انتصاب مسئول امور پژوهشی دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس ابلاغی از سوی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر مریم ظهوریان، عضو هیأت علمی گروه آموزشی باستان‌شناسی به سمت مسئول امور پژوهشی دانشکده هنر منصوب شد.
در حکم صادره از سوی دکتر ابوالفضل اکبرپور آمده است: باعنایت به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده هنر و با توجه به شایستگی‌های علمی و اجرائی و سوابق سرکارعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 1403/01/26 مسئولیت امور پژوهشی دانشکده هنر نیز با حفظ سمت به سرکار عالی واگذار می‌گردد. توفیق روزافزون شما را در انجام امور محوله از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۴۰۳