کارگاه تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۸ کد : ۲۷۸۴۱ اخبار ستادی
کارگاه تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
کارگاه تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه «تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» به مناسبت هفته ملی جمعیت با سخنرانی دکتر قاسم نخعی پور، عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر قاسم نخعی‌پور به تشریح مواد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مزایای این قانون برای کارکنان دانشگاه پرداخت و در ادامه حاضران سوالات خود را درباره این قانون مطرح کرد.
در پایان این کارگاه، دکتر عباس واعظ‌زاده، مدیر امور اجتماعی دانشگاه به تشریح اقدامات دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی برای تحقق مزایای مرتبط با این قانون، از جمله تصویب و اجرای جایزه جوانی جمعیت دانشگاه، اعطای پاداش فرزندآوری به کسانی که در سال ۱۴۰۲ صاحب فرزند شده‌اند، تصویب و پیگیری راه‌اندازی مهد کودک دانشگاه و اتاق مادر و کودک در دانشکده‌ها و ساختمان‌های اداری دانشگاه پرداخت.