امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

• آغاز ماه ربیع
  • هفته بسیج

درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در بخش کتبی بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط سیف الهی مقدم
یکشنبه, 18 خرداد 1393 ساعت 04:53

alt

درخشش 5 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند در بخش کتبی بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور

5 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله کشوری بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور که از 3-1 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد راه یافتند. شایان ذکر است این مسابقات با همکاری اداره کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هر ساله در 4 مرحله درون دانشگاهی، منطقه ای، کشوری وملی برگزار می گردد. بخش کتبی مرحله منطقه ای توسط واحد امور قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور نماینده اعزامی وزارت متبوع و بصورت همزمان در سراسر کشور روز سه شنبه 9 اردیبشهت ماه برگزار گردید. اسامی پذیرفته شدگان به شرح ذیل می باشد:

-          زهرا احمدی مقدم رتبه سوم رشته آشنایی با احادیث و روایات؛

-          هاشم دشتبان رتبه دوم رشته مفاهیم قرآنی؛

-          عارف پیشه ور رتبه سوم رشته مفاهیم قرآنی؛

-         سیده مریم موسوی فخر و طیبه رحیمی نسب مشترکاً رتبه چهارم رشته احکام دانشجویی.

حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک، سلامتی و موفقیت روز افزون این عزیزان را در پرتو قرآن مجید از خداوند منان مسئلت می نماید.

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 14 مرداد 1393 ساعت 18:05