امروز    جمعه , 31/شهريور/1396

• عید غدیر
  • شهید حججی

نشست اعضای شورای مدیریت انجمن های علمی دانشجویی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط سیف الهی مقدم
سه شنبه, 04 آذر 1393 ساعت 09:24

alt

اولین نشست اعضای شورای مدیریت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بیرجند ساعت 12 ظهر روز سه شنبه 93/8/27 در محل تالار ولایت دانشگاه، با حضورجناب آقای دکتر لامعی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، خانم زرین پناه کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و بیش از 150 نفر از دانشجویان عضو برگزار گردید. در این نشست صمیمانه پس از تلاوت کلام ا..محید و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای سعید شفیق دبیر شورای دبیران   انجمن های علمی دانشجویی  به بیان انتظارات و طرح مطالبات انجمن های علمی دانشجویی پرداخت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر دانشجویان در برنامه های علمی شد.

سپس آقای دکتر لامعی در سخنانی با خوش آمد گویی و تبریک انتخاب اعضای شورای مرکزی جدید انجمن های علمی، اظهار امیدواری نمودند در سال تحصیلی 94-93 با همراهی وهمکاری متقابل، شاهد حضور پررنگ فعالان انجمن های علمی در دانشگاه و جشنواره ملی حرکت باشیم. ایشان همجنین ضمن تبریک به برگزیدگان هفتمین جشنواره ملی حرکت که در مهر ماه سالجاری در شیراز برگزار گردید، با طرح سه سؤال علمی- فرهنگی از شرکت کنندگان در جلسه، به برگزیدگان به قید قرعه جوایزی اهدا نمودند.

در ادامه خانم زرین پناه نیز ضمن خیر مقدم، حضور منتخبین انجمن های علمی دانشجویی را به خانواده بزرگ حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی تبریک گفت.  درخواست ارسال به هنگام طرح ها و برنامه ها، لزوم مستند سازی مدون، روند شرکت در جشنواره ملی حرکت، معرفی استاد مشاور انجمن های علمی، تجهیز انجمن های علمی، صدور کارت عضویت جهت کلیه اعضای شورای مرکزی و ارائه پاورپوینت  فعالیت های انجمن های علمی، خدمات ارائه شده حوزه معاونت به فعالان انجمن های علمی و شیوه نوشتن طرح تا مرحله اجرا و ارسال گزارش از جمله مواردی بود که ایشان در این جلسه مطرح نمود.

alt

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 19 فروردین 1394 ساعت 13:41