امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

شنبه, 09 خرداد 1394 ساعت 04:34

ghoran

اعلام مكان برگزاري مرحله‌ي سراسري جشنواره قرآن و عترت دانشجويان

بنا بر برنامه ريزي انجام شده ، دانشگاه كردستان ميزبان مرحله‌ي سراسري جشنواره قرآن و عترت دانشجويان از 9 لغايت 11 شهريور ماه 1394خواهد بود.علاقمندان  آثار ادبي، هنري،اذان،مداحي ،پژوهشي و فناوري خود را به آدرس زير ارسال نمايند. لازم به توضيح است كه مهلت ارسال آثار تا 30خرداد ماه 94 تعيين شده است و قابل تمديد نمي باشد.

نكته:

1- سهمیه ارسال آثار مطابق با سهمیه دانشگاه ها بر اساس جمعیت دانشجویی می باشد که در آیین نامه جشنواره ذکر شده است.

2- در خصوص رشته مداحی، سهمیه به صورت آقا و خانم لحاظ مي گردد، ولی در خصوص سایر رشته های بخش های ادبی، هنری،  پژوهشی و فناوری سهمیه به صورت مشترک می باشد. (رشته اذان فقط مخصوص آقایان می باشد)

آدرس: كردستان - سنندج - بلوار پاسداران - دانشگاه كردستان -معاونت فرهنگی و اجتماعی- دبيرخانه سي‌امين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان

آخرین بروز رسانی در شنبه, 21 شهریور 1394 ساعت 16:26