امروز    چهارشنبه , 26/مهر/1396

• قیام امام حسین
  • شهید حججی
  • دفاع مقدس 2

برگزاری اولین دوره مسابقات دانشجویی سودوکو استانی در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 07 خرداد 1396 ساعت 17:30

اولین دوره مسابقات دانشجویی سودوکو خراسان‌جنوبی با حضور 30 تیم عصر چهارشنبه در پردیس دانشگاه بیرجند برگزار شد. این مسابقات به صورت استانی و به میزبانی دانشگاه بیرجند و توسط انجمن علمی ریاضی دانشگاه برگزار شد که حضور دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی چشمگیر بود.

این رقابت بزرگ که بیش از 400 ساعت نفر درگیری ذهنی در بین نخبگان و علاقه‌مندان به این موضوع مهیج را به همراه داشت با حضور 23 تیم شرکت کننده که بیش از صد نفر را شامل می‌شدند، ادامه یافت.

این مسابقه که رکوردی در حوزه خود است در بنری به طول 100 متر و  درسه مرحله مقدماتی و متوسط و دشوار  توسط اساتید و مجربین سودوکو طراحی شده بود.

در انتها نیز هفت تیم برتر شناخته شدند و از آنان تقدیر به عمل آمد.

این برنامه بزرگ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 07 خرداد 1396 ساعت 17:37