امروز    يكشنبه , 26/آذر/1396

برگزاری آئین سپاس از مجریان جشنواره دانشگاهی شعر و مشاعره رضوی و تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 12 تیر 1396 ساعت 07:16

«آئین سپاس از مجریان جشنواره دانشگاهی شعر و مشاعره رضوی و تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه بیرجند»، عصر روز شنبه 4 تیرماه 96 در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاورین فرهنگی و اجتماعی، اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اعضای هیأت نظارت، اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی، دست اندرکاران برگزاری جشنواره شعر و مشاعره رضوی و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار گردید، از فعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه تجلیل شد.

در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر محمدی، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پس از عرض سلام و خیرمقدم از اینکه در ماه مبارک رمضان میزبان فعالین فرهنگی هستند، ابراز خرسندی کردند و به مقام شامخ شهدا و روح امام راحل (ره) درود فرستادند. دکتر محمدی افزودند: مدت­ها بود به دنبال فرصت بودیم تا در خدمت فعالین فرهنگی باشیم و به بهانة تقدیر از مجریان جشنوارة رضوی، جشنواره­ای که به برنامه­های دیگر معاونت فرهنگی روح داد، در خدمت شما هستیم.

ایشان از خدمات بزرگوارانی که در راه برگزاری جشنوارة رضوی با یان معاونت همکاری کردند، تقدیر نمودند. همچنین از مشاورین فرهنگی انجمن­ ها، کانون­ ها، کمیتة نظارت بر نشریات دانشجویی و کلیة فعالین فرهنگی تشکر نمودند.

وی گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی چشم به راه مهربانی همه بزرگوارانی است که می توانند و دوست دارند تجربیات خود را در اختیار دانشجویان بگذارند.

از طرف خودم و همکارانم صمیمانه از ریاست محترم دانشگاه تشکر می­کنم، انشاا... که سالم تندرست باشند و حمایت­هایشان همچنان ادامه داشته باشد و از اعضای محترم شورای فرهنگی و اجتماعی و خصوصاً حاج آقای جعفری تشکر می­کنم و از اعضای محترم هیأت نظارت و اعضای محترم کمیت ناظر بر نشریات دانشگاه نیز ممنونم. از اعضای  محترم علمی و اجرایی همایش هسته­ای تشکر می­کنم. از همکاران محترم در جشنوارة رضوی خصوصاً اعضای محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی تشکر می­نمایم. همچنین وظیفة خود می­دانم تا هستم خدمتگزار همکاران خودم در حوزة فرهنگی باشم و در پایان پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک و تهنیت عرض می­نمایم.

در ادامه جلسه دکتر خلیلی به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن آرزوی تندرستی برای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و دست­اندرکاران نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید، فرهنگ را فضایی دانستند که ما در آن تنفس می­کنیم و بر اساس اموزه­های دینی وظیفه داریم از دست­اندرکاران سپاسگزاری کنیم. من هم از تمام کسانی که برای دانشگاه آورده داشتند، تشکر می­کنم. هر کدام از عکس­هایی که از فعالیت­های دانشگاه برداشت می­شود به اعتبار دانشگاه افزوده می­شود. در این ایام و در این روزگار کار فرهنگی بسیار مهم است. مشکل اساسی جامعه در فرهنگ است، علی­رغم اینکه فرهنگ غنی و آموزه­های دینی قوی و در اختیار داریم باز هم می­بینیم ناهنجاری­هایی اتفاق می­افتد که نشان می­دهد که نیاز به فرهنگ­سازی داریم.

در بخش دیگر این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با بیان حدیث« لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» به تبعیت از سیره رضوی تأکید نمودند. ایشان  با ذکر حدیث دیگری از امام رضا(ع):«لایستکمل عبد حقیقه الایمان حتی تکون فیه خصال ثلاث: التفقه فی‌الدین، و حسن التقدیر فی المعیشه و الصبر علی الرزایا» با تبیین «التفقه فی‌الدین» به بیان ضعف دشمن در برابر جمهوری اسلامی پرداختندو به حرکت عالی سپاه در بمباران مواضع داعش تأکید نمودند.

در پایان مراسم از فعالان فرهنگی به شرح ذیل تقدیر به عمل آمد:

1- حجت السلام والمسلمین حاج آقای جعفری، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر و یکی از حامیان و همراهان حوزه فرهنگی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

2- جناب آقای ارزنی، مسئول بسیج گارکنان دانشگاه، مسئول اردوهای راهیان نور، طریق رضوی، طرح هجرت و مسئول هیأت محبان المهدی (عج)، عضو شورای فرهنگی و اجتماعی و از همراهان فعالیت های فرهنگی دانشگاه؛

3- جناب آقای دکتر نوروزی، دبیر علمی جشنواره شعر و مشاعره رضوی؛

4- جناب آقای دکتر واعظ زاده، مسئول کمیته داوری جشنواره شعر و مشاعره رضوی؛

5- کارشناسان حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: خانم ها: موحدی، محمودی زاده و آقایان: حاجی پور، حداد و سیف الهی مقدم

ضیافت افطاری با حضور ریئس محترم دانشگاه و فعالان فرهنگی در سلف مرکزی دانشگاه پایان بخش این مراسم بود.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 12 تیر 1396 ساعت 17:32