امروز    يكشنبه , 26/آذر/1396

برگزاری کارگاه فرهنگی، آموزشی« تأثیر صمیمیت والدین در ارتباط حسنه با فرزندان» مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 18 تیر 1396 ساعت 09:36

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و مشارکت اداره طرح، برنامه و تشکیلات دانشگاه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به مناسبت هفته عفاف و حجاب اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان« نقش صمیمیت والدین در ارتباط حسنه با فرزندان » با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد حسین توانایی، استاد حوزه و دانشگاه نمود.

به طور خلاصه از نکات برجسته این کارگاه می توان به نحوه ارتباط والدین با فرزندان که نیازمند دانش و مهارت ارتباطی و تشویق والدین به شناخت بیشتر فرزندان و تفاوت های فردی است، توجه به تکریم شخصیت کودکان، توجه به همسالان کودکان و نوجوانان، نقش مؤثر تشویق در تربیت فرزندان اشاره کرد.

ضمناً، دراین جلسه به دو نفر از کارکنان دانشگاه جوایزی اهدا شد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 21 تیر 1396 ساعت 07:22