امروز    چهارشنبه , 26/مهر/1396

• قیام امام حسین
  • شهید حججی
  • دفاع مقدس 2

برگزاری نمایشگاه "دفاع مقدس؛ آغاز تا پایان" در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه, 01 مهر 1396 ساعت 03:51

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری دبیرخانه کنگره ملی شهدای دانشجو،  به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و فرارسیدن ماه محرم، اقدام به برگزاری نمایشگاه " دفاع مقدس؛ آغاز تا پایان" نموده است. دراین نمایشگاه سیروقایع جنگ تحمیلی از ابتدا تا انتها در قالب پوستر به صورت نمایشگاهی مهیا گردیده است. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ، شنبه یکم مهر ماه 96 بعد از نماز ظهر و عصر و مراسم گل افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه، در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با حضور مسئولین استان برگزار می گردد. علاقمندان  جهت بازدید می توانند از ساعت 8 الی 15 شنبه یکم لغایت چهارشنبه  5 مهر ماه از این نمایشگاه دیدن فرمایند.

آخرین بروز رسانی در شنبه, 01 مهر 1396 ساعت 04:17