امروز    يكشنبه , 26/آذر/1396

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 16 مهر 1396 ساعت 11:35

به منظور آشنایی دانشجویان جدید با فضای دانشگاه؛ مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود توسط انجمن های علمی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.در این مراسم که در دانشکده های علوم پایه ،ادبیات و علوم انسانی، علوم تربیتی، کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست؛ با همکاری و حمایت کامل دانشکده ها؛ برگزار گردید، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و دانشکده ها به ایراد سخنرانی و راهنمایی دانشجویان پرداختند.

آقای دکتر ندا معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه که در دانشکده کشاورزی سخنرانی می کرد،ضمن تبیین ظرفیت ها و فرصت های دوران تحصیل ،این دوره را بهترین زمان برای کسب تجربه در کنار کسب دانش دانست و  از دانشجویان جدید خواست قدر دوره تحصیل خود را بدانند.

همچنین دکتر محمدی معاون فر هنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن معرفی انجمن های علمی به دانشجویان به تشریح  ظرفیت های آن پرداخت و به دانشجویان توصیه کرد فرصت طلایی حضور در انجمن های علمی را برای تقویت بنیه علمی و تحصیلی خود از دست ندهند.

گفتنی است در این مراسم دانشجویان به کمک فیلم های آموزشی و هدایت سخنرانان با ساختار دانشگاه و بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه و قوانین و آیین نامه های هر بخش آشنا شدند.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 17 مهر 1396 ساعت 07:37