امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

• آغاز ماه ربیع
  • هفته بسیج

اولین نشست دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی جدید مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه, 18 مهر 1396 ساعت 07:40

اولین نشست دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی جدید دوشنبه 17 مهر ماه در مجمع کانون ها برگزار شد.

در این نشست کارشناس مسئول کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی و تبریک سال جدید به دانشجویان؛ از آنها خواست پیشنهادهایشان را در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت کانون ها ارائه دهند.

در ادامه دبیران کانون ها به بیان نظرات، ایده ها و تجربیات خوددر جهت فعال کردن کانون ها پرداختند. مهم ترین درخواست دانشجویان در این نشست ارزیابی کانون ها به صورت دوره ای بود.

تحصیلی و آرزوی موفقیت برای ایشان از دانشجویان تقاضا نمود: برنامه ها و پیشنهادات خودشان را در خصوص ارتقاء سطح کمی و کیفی برنامه کانون ها و فعال کردن آنها ارائه دهند.

شناسایی جامعه مخاطب، استفاده از دانشجویان مستعد، نگاه عمیق به کار فرهنگی و پرهیز از کار سطحی، از جمله موارد مطرح شده در جلسه بود.

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 18 مهر 1396 ساعت 07:55