امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

• آغاز ماه ربیع
  • هفته بسیج

اولین نمایشگاه دستاوردهای انجمن های علمی مهندسی برق برگزار شد مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 24 مهر 1396 ساعت 06:58

سه شنبه بیست و پنجم مهرماه ، اولین نمایشگاه دستاوردهای انجمن های علمی مهندسی برق در دانشگاه بیرجند، افتتاح  شد.

این نمایشگاه با همت انجمن های علمی " رباتیک " ، "انرژی های تجدید پذیر" ،" مخابرات " ،" قدرت " و" الکترونیک" دانشگاه برگزار ودر روز اول  با استقبال بالای مراجعه کنندگان مواجه شد. بیشتر دست آوردهای ارائه شده در این نمایشگاه ،درنوع خود،اولین در سطح استان است و از نظر علمی ،در سطح کشور قابل توجه می باشند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه این است که دانشجویان مهندسی برق وبه ویژه دانشجویان جدیدالورود را با رشته ی مهندسی برق، گرایش ها و بازار کار این رشته بیشتر آشنا کنند.این نمایشگاه دردو روز برگزار شده و امروز به کار خود پایان می دهد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 26 مهر 1396 ساعت 11:11