امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

• آغاز ماه ربیع
  • هفته بسیج

نشست صمیمی نمایندگان تشکل های دانشجویی با رییس دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 26 مهر 1396 ساعت 11:11

روز سه شنبه بیست و پنجم مهرماه، در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشستی برگزار شد که طی آن نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه، در فضایی صمیمی به گفتگو با رییس و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پرداختند. در این دیدار نمایندگان تشکل هایی چون:"جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند" ، " انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند"، "بسیج دانشجویی دانشجویان دانشگاه بیرجند" ،" انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه بیرجند"،" انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند (دفترتحکیم وحدت) هر کدام دیدگاه ها و نظرات خود را بیان کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر خلیلی رییس دانشگاه ضمن برشمردن برخی معضلات فرهنگی جامعه، بر اهمیت نقش آموزش و نهادهای آموزشی در اصلاح ساختار فرهنگی جامعه تاکید کرد. وی با ذکر این نکته اساسی که معمولا گفته می شود " اگر می خواهید جامعه ای را ویران کنید نهادهای آموزشی اش را ویران کنید و از اعتبار ساقط کنید"، از دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته و بخش آگاه جامعه یاد کرد و از همگان و به ویژه اعضای تشکلها خواست که ضمن حفظ شان و اعتبارآموزشی نهادهای آموزشی ،به رفع معضلات و مسائل اجتماعی بیشتر فکر کنند.

در این دیدار نماینده "انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند(دفترتحکیم وحدت)" ضمن تشکر از بازدید شب قبل ریاست دانشگاه به همراه حجت الاسلام والمسلمین عبادی (نماینده محترم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف درمجلس شورای اسلامی) از خوابگاه ها و سالن غذاخوری خواستار تسریع در ساخت دانشکده ادبیات و نیز همکاری بیش از پیش معاونت فرهنگی و اجتماعی با تشکلها شد.

همچنین نماینده " انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه بیرجند" گفت: "با اینکه نگاه ما متفاوت است، تاکید ما هم بر اصلاح امور است". وی خواهان تقویت فضای تضارب آراء در دانشگاه به استناد بیانات رهبر معظم انقلاب شد و ضمن تاکید بر خط قرمز بودن بیانات رهبری برای تشکل متبوعش به آزادی های در چهارچوب قانون تاکید کرد.وی در ادامه با انتقاداتی نظیر" تبعیض بین تشکلها " عدم استقلال دانشگاه و انتقال مسائل و اتفاقات دانشگاه به بیرون از دانشگاهخواهان حل مسائل دانشگاه در درون دانشگاه شد.

نماینده "بسیج دانشجویی دانشجویان دانشگاه بیرجند" نیز خواهان افزایش بودجه فرهنگی دانشگاه و حفظ رسالت تشکل ها شد. فراهم شدن زمینه فضای آزاداندیشی با برگزاری مناظرات و میزگردها و کرسی ها، تقدیر و تشکر از برگزاری مناظره های انتخاباتی، برقراری عدالت بین تشکل های دانشجویی( نه به معنای مساوات بلکه بر حسب ظرفیت، سابقه و توان)، تقاضای حمایت دانشگاه در برگزاری راه پیمایی اربعین، اردوهای جهادی و راهیان نور و غیره از دیگر نکات بیان شده توسط نماینده بسیج دانشجویی بود. وی همچنین خواهان حفظ استقلال دانشگاه وجلوگیری از برخی دخالت ها در امور داخلی دانشگاه شد.

نماینده "انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند" ضمن تشکر از بازدید ریاست دانشگاه از خوابگاه ها و تشکیل جلسه با بیان اینکه فضای علمی دانشگاه، دچار افت شده و آموزش ها کاربردی نیست و خروجی ندارد، به غفلت از کاربردی بودن آموزش ها پرداخت و خواهان تجدید نظر در شاخص های ارزیابی اساتید شد. وی همچنین ضمن انتقاد از وضعیت تالارهای دانشگاه و اینکه هیچ پیشرفتی در این زمینه مشاهده نمی شود، خواهان رسیدگی به وضعیت تالارها وسالن های همایش شد.

در پایان نماینده "جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند" خواهان توجه بیشتربه رفع آسیب های علمی، فرهنگی، اجتماعی در سطح دانشگاه شد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 26 مهر 1396 ساعت 11:31