امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

• آغاز ماه ربیع
  • هفته بسیج

آیین افتتاحیه پنجاه و پنجمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 08 آبان 1396 ساعت 10:48

پنجاه و پنجمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور با برنامه ریزی دانشگاه بیرجند بعنوان دبيرخانه منطقه و میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار شد.

در این نشست، دكتر رحيم زاده، مشاور معاون فرهنگي و اجتماعي عتف در خصوص اهميت و ضرورت مصوبات شورا در پيشبرد اهداف فرهنگي و اجتماعي وزارت مباحثي را ايراد نمود. دکتر میرکاظمی، مدیر امور اجتماعی دانشگاه بیرجند و دبیر" شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 9" نيز ضمن خوش آمدگویی به مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و تشکر از زحمات دانشگاه میزبان، ضمن بيان اهداف دبيرخانه به تبیین برنامه های این شورا در سال تحصيلي ٩٦-٩٧پرداخت. اين نشست در روزهاي ٧ و ٨ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 08 آبان 1396 ساعت 10:56