امروز    پنجشنبه , 31/خرداد/1397

• شهار سال 97

برگزاری نشست علمی "بررسی وضعیت اقتصادی سیاسی ،فرهنگی و اجتماعی تونس» در دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 26 آذر 1396 ساعت 06:38

نشست علمی با موضوع "بررسی وضعیت اقتصادی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تونس " دوشنبه بیستم آذر96 در محل تالار علامه فرزان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست که به همت انجمن علمی" علوم سیاسی" و " انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی" و"کانون فرهنگ عامه"برگزار شد، دکتر"علی اکبرسام خانیانی" دانشیار دانشگاه بیرجند و استاد مدعو کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه های تونس، به بررسی وضعیت کشور تونس در ابعاد تاریخی، فرهنگی و ادبی پرداخت و در ادامه وضعیت زبان آموزی و گرایش های مشترک بین دو کشور ایران و تونس را برای دانشجویان و همکاران خود تبیین نمود.

در ادامه دکتر" احمد بخشی" استادیار گروه علوم سیاسی؛ ابعاد سیاسی اقتصادی و روند تحولات تونس رابا تاکید برتحولات شمال آفریقا از سال2010 تاکنون تبیین نمود وضمن بررسی تاریخی روابط دو کشور ایران و تونس به فرصت ها و ضعف های موجود در این روابط اشاره نمود.

در پایان نیز راه کارهای گسترش روابط بین دو کشور ایران و تونس از سوی سخنرانان بررسی شد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 29 آذر 1396 ساعت 08:32