امروز    پنجشنبه , 31/خرداد/1397

• شهار سال 97

برگزاری نشست علمی با موضوع: بررسی زمینه های فرهنگی و اجتماعی پیدایش داعش باتکیه بر نقد رمان "معشوقه داعشی" در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 29 آذر 1396 ساعت 09:04

نشست علمی "بررسی زمینه های فرهنگی و اجتماعی پیدایش داعش باتکیه بر نقد رمان  "معشوقه داعشی" در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

سه شنبه بیست و هشتم آذرماه 96 دانشجویان انجمن علمی" زبان و  ادبیات فارسی " با هکاری " انجمن علمی علوم سیاسی" و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، اقدام به برگزاری نشست علمی با عنوان :" بررسی زمینه های فرهنگی و اجتماعی پیدایش داعش باتکیه بر نقد رمان  "معشوقه داعشی" نمودند.

دراین نشست که دانشجویان و اعضای هیات علمی حضور داشتند و در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد ، آقای دکتر حبیب الله عباسی استاد دانشگاه خوارزمی تهران و دکتر احمد بخشی و دکتر نوروزی ودکتر سام خانیانی  اساتید دانشگاه بیرجند  به اتفاق به تحلیل ابعاد پیدا و پنهان شکل گیری داعش علی الخصوص زمینه های اجتماعی آن پرداختند. در ادامه آقای دکتر حبیب الله عباسی مترجم رمان " حبیبی داعشی " به بیان تجربه خود در ترجمه و پتانسیل های "ادبیات عرب " پرداخت.همچنین دکتر احمد بخشی و دکتر حامد نوروزی ودکتر سام خانیانی  به نقد و تحلیل رمان مذکور پرداختند.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 29 آذر 1396 ساعت 09:32