امروز    شنبه , 30/دي/1396

• تسلیت

برگزاری همایش استانی« زلزله ( مهندسی، تجربه، زندگی) در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 06 دی 1396 ساعت 10:18

روز دوشنبه 4 دی ماه 96 به مناسبت سالروز زلزله بم و بزرگداشت روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی همایشی با عنوان "زلزله (مهندسی، تجربه، زندگی)" با همت گروه عمران دانشگاه بیرجند، سازمان نظام مهندسی ساختمان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل راه و شهرسازی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و انجمن علمی گروه عمران از ساعت 14 لغایت 20 در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این همایش با حضور پرشور مسئولین، مهندسین و دانشجویان برگزار گردید و در دو نشست تخصصی ارائه مطالب صورت گرفت. در ابتدا جلسه آقای دکتر ناصری رئیس دانشکده  فنی و مهندسی دانشگاه بیرجند به خوش آمدگویی میهمانان و حاضرین جلسه پرداختند و در نشست تخصصی اول، دکتر هاشمی درخصوص لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت ایران با نگاه ویژه به خراسان جنوبی مطالب ارزشمندی ارائه نموده و در انتها پرسش و پاسخ صورت گرفت و در نشست دوم آقای دکتر خطیبی نیا مدیرگروه عمران مطالبی درخصوص آئین نامه زلزله و نکات مهم در طراحی لرزه ای سازه ها را تشریح نمودند. در بخش بعدی این نشست آقای دکتر سرافرازی عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان با توجه به بازدید حضوری انجام گرفته توسط ایشان از مناطق زلزله زده غرب کشور، به بررسی رفتار اجزای سازه ای و غیر سازه ای در زلزله کرمانشاه پرداختند و اشکلات ایجاد شده در سازه های مختلف را بررسی و تشریح نمودند. در انتهای این بخش با حضور آقای مهندس توکلی ریاست سازمان نظام مهندسی استان و آقای دکتر سرافرازی جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

در حاشیه این همایش، " نمایشگاه عکس از زلزله کرمانشاه، زلزله بم و زلزله های استان در سال های اخیر"برگزار گردید که مورد استقبال حاضرین در این همایش قرار گرفت.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 06 دی 1396 ساعت 10:31