امروز    شنبه , 27/مرداد/1397

برگزاری مراسم افتتاحیه نمایشگاه آثار تصویری با موضوع آسیب های اجتماعی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 18 بهمن 1396 ساعت 19:13

به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و به همت کانون های مهارت زندگی و آسیب های اجتماعی، جوانان رضوی و طنز و کاریکاتور مستقر در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند "نمایشگاه آثار تصویری با موضوع اعتیاد و آسیب های اجتماعی" برگزار گردید.

دکتر ابراهیم محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن افتتاح این نمایشگاه در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا، هدف از برگزاری این نمایشگاه را  فرهنگ سازی صحیح پیرامون انواع اعتیاد و آشنا‌سازی دانشجویان نسبت به آسیب های اعتیاد عنوان نمود.

این نمایشگاه به مدت یک هفته از 18 بهمن ماه در محل سالن نمایشگاهی تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار می گردد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 18 بهمن 1396 ساعت 19:27