امروز    پنجشنبه , 31/خرداد/1397

• شهار سال 97

مراسم رونمایی از سامانه دانشجویی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
پنجشنبه, 26 بهمن 1396 ساعت 07:01

به مناسبت چهلمین سالگرد فجر انقلاب اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از "سامانه دانشجویی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی" رونمایی کرد. مراسم رونمایی این سامانه چهارشنبه 25 بهمن ماه، با حضور اعضای محترم شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برگزار گردید. از مهمترین ویژگی های این سامانه دانشجویی می توان به ثبت درخواست های دانشجویان به صورت سیستمی و به حداقل رساندن مکاتبات کاغذی کم شدن مراجعات حضوری دانشجویان، بانک جامع اطلاعاتی و...، نام برد.

طی یک جلسه توجیهی نام کاربری و کلمه عبور کاربران این سامانه که دبیران کانون های فرهنگی و هنری، انجمن های علمی دانشجویی، شورای فرهنگی خوابگاه ها و تشکل های دانشجویی می باشند، به آنها اعطاء و نحوه کار با آن تشریح خواهد شد.

آخرین بروز رسانی در پنجشنبه, 26 بهمن 1396 ساعت 17:12