امروز    يكشنبه , 31/تير/1397

• دهه کرامت

آغاز سی وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت دانشجویان دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه, 09 اسفند 1396 ساعت 08:05

مرحله درون دانشگاهی سی وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت دانشجویان دانشگاه بیرجند در بخش شفاهی(مرحله آوایی) برگزار شد.

در این مرحله ازمسابقات که در دو گروه دانشجویان دختر و دانشجویان پسر بصورت مجزا برگزار گردید؛ دانشجویان در رشته های ترتیل، قرائت تحقیق، دعاومناجات خوانی، اذان، و تواشیح به رقابت پرداختند.

دومین بخش از این مسابقات که به صورت آزمون کتبی متمرکز برگزار می گردد، سه شنبه هفته آینده یعنی پانزدهم اسفندماه برگزار خواهد گردید.

گفتنی است این مسابقات همه ساله در دانشگاه های سراسرکشور در پنج بخش کلی شامل: بخش معارفی(کتبی)، هنری، پژوهشی-ادبی، فناوری و آوایی برگزار می گردد. برگزیدگان مرحله دانشگاهی به مرحله منطقه ای و سپس به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 09 اسفند 1396 ساعت 08:16