امروز    شنبه , 01/ارديبهشت/1397

• میلاد امام حسین، ابالفضل سجاد
  • شهار سال 97

آشنایی با پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع رسانی پیشگیری نوین مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
یکشنبه, 19 فروردین 1397 ساعت 02:54

پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع رسانی پیشگیری نوین

پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع رسانی پیشگیری نوین با ماموریت پیشگیری اولیه از اعتیاد از سال 1389 با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه اندازي شده است. این پایگاه در تلاش است كه با اطلاع رساني و آگاهي بخشي به مخاطبين كانون های هدف مختلف از جمله : دانشگاه ها، مدارس، محيط های كار، محله ها، رسانه ها و خانواده ها ؛ در بستر فضای مجازی؛ سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها را در کشور کنترل و کاهش دهد. این پایگاه با تمرکز بر بخش علمی و آموزشی در سطوح مختلف به ویژه برای جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان برنامه های مختلفی را در جهت کنترل و کاهش سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها دارد که یکی از برنامه های آن ارتقاء سطح سلامت جامعه به لحاظ جسمی، روحی و روانی می باشد. ارتقاء سطح، بینش، نگرش و دانش نسبت به پدیده پیچیده و چند وجهی اجتماعی اعتیاد، از رسالت های مهم این پایگاه علمی و آموزشی می باشد.

همچنین این پایگاه به لحاظ هنری نیز فعال بوده و در زمینه های عکس، پوستر، کاریکاتور، فیلم کوتاه ، انیمیشن، شعر، داستان و... در تلاش است با استفاده از ظرفیت های هنری پیام اجتماعی و پیشگیرانه را به صورت غیر مستقیم منتقل نماید.

ورود به سایت

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 19 فروردین 1397 ساعت 03:08