انتشار دومین شماره گاهنامه تخصصی رهاورد کارآفرینی

انتشار دومین شماره گاهنامه تخصصی رهاورد کارآفرینی جدید

دومین شماره گاهنامه تخصصی رهاورد کارآفرینی، گاهنامه علمی، اجتماعی و آموزشی که برای اولین بار در ایران و به صورت تخصصی در زمینه کارآفرینی اجتماعی فعال می‌باشد توسط کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند طراحی و منتشر شد.

برگزاری دهمین دوره مسابقات ICPC در دانشگاه بیرجند

برگزاری دهمین دوره مسابقات ICPC در دانشگاه بیرجند جدید

دهمین دوره مسابقات برنامه نویسی ICPC (ACM) در دو مرحله آزمایشی (۲۷اردیبهشت) و اصلی (۲۸ اردیبهشت) ۱۴۰۳ به عنوان بزرگترین رویداد رقابتی استان خراسان جنوبی در حوزه برنامه‌نویسی توسط دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

بازدید دانشجویی زرناب از باغات زرشک

بازدید دانشجویی زرناب از باغات زرشک جدید

در راستای برگزاری رویداد ملی استارتاپ ویکند زرناب، بازدید دانشجویان پردیس کشاورزی از باغات و مجتمع بارگاه های زرشک در منطقه گازار مهموئی آرین شهر در روز چهارشنبه مورخ ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

برگزاری استارتاپ ویکند زرناب در دانشگاه بیرجند

برگزاری استارتاپ ویکند زرناب در دانشگاه بیرجند جدید

استارتاپ ویکند زرناب بعد از نخستین جشنواره ملی زرشک که در سال ۱۴۰۱ در بیرجند توسط جهاد کشاورزی و سایر ارگان های ذیربط با مشارکت دانشگاه بیرجند در بخش علمی برگزار شد، استارت خورد و دانشگاه به این فکر افتاد که بتواند از ایده‌های نو و خلاق در حوزه محصول زرشک استفاده کند.

بانوی محجبه و جراح نخبه ایرانی
مصاحبه اختصاصی روابط عمومی دانشگاه بیرجند با دکتر سهیلا سامی؛

بانوی محجبه و جراح نخبه ایرانی جدید

شاید وقتی از جراحی مغز و اعصاب صحبت می‌کنیم، نخستین نامی که به ذهن هر ایرانی خطور می‌کند، پروفسور مجید سمیعی باشد. پروفسور سمیعی علاوه بر اینکه یکی از برترین جراحان مغز و اعصاب جهان محسوب می‌شود، شاگردان ممتازی را نیز تربیت کرده است. دکتر سهیلا سامی یکی از این شاگردان است که با وجود اینکه جراح جوانی است، تاکنون بیش از ۸۰۰ عمل جراحی مغز و اعصاب را به تنهایی با موفقیت انجام داده و در ۳۵۰۰ جراحی نیز به عنوان دستیار و جراح حضور داشته است.عمل تومورهای مغزی، ستون فقرات، شکستگی مهره‌های ستون فقرات و تنگی کانال نخاعی از جمله عمل‌های جراحی است که توسط این جراح نخبه جوان ایرانی انجام می‌شود.

ادامه مطلب
کسب رتبه روابط عمومی دانشگاه بیرجند در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

همزمان با برگزاری جشنواره معرفی روابط عمومی‌های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، روابط عمومی دانشگاه بیرجند موفق به کسب رتبه کشور شد. جشنواره معرفی روابط عمومی های برتر روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آستانه روز ارتباطات و روابط عمومی به همت روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، مقام عالی وزارت برگزار شد.

برگزیدگان دومین دوره جایزه جوانی جمعیت دانشگاه تجلیل شدند
جشن ولادت حضرت امام رضا(ع) و ایران جوان؛

برگزیدگان دومین دوره جایزه جوانی جمعیت دانشگاه تجلیل شدند

همزمان با برپایی جشن ولادت حضرت امام رضا(ع) و ایران جوان که روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، با حضور پرشور دانشگاهیان و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، از برگزیدگان دومین دوره جایزه جوانی جمعیت دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

فرماندار فردوس و مسئولان این شهرستان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

حجت الاسلام حسین عرب، امام جمعه شهر اسلامیه، مهندس روشن، فرماندار شهرستان فردوس و مهدی علی‌پرست رئیس شورای شهر فردوس با همراهی رئیس و اعضای شورای شهر باغستان و اسلامیه، امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با دکتر لامعی رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دیدار کردند.

ادامه مطلب
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان جنوبی از دانشکده فنی فردوس بازدید کرد

مهندس موسی سلیمی مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان جنوبی، روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ به همراه فرماندار فردوس و معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری از دانشکده مهندسی فردوس بازدید کرد.