در راستای صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه صورت گرفت:
ورود سری دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه
در راستای صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه و با هدف ارتقای کیفیت غذای دانشجویان ، مرحله دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی خریداری شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، علیرضا منصوری مدیر دانشجویی دانشگاه گفت: در راستای صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه و با هدف ارتقای کیفیت غذای دانشجویان ، مرحله دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی تحویل دانشگاه گردید.
مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند با اعلام این خبر افزود: در دومین مرحله این پروژه پنج دستگاه چلوپز صنعتی و یک عدد تانکر 5 هزار لیتری تولید آب جوش با اعتبار 205 میلیون تومان خریداری و نصب گردید.
شایان ذکر است، صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند از دستاوردهای سفر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه بیرجند و کمک های رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور می باشد.
همچنین وی در ادامه بیان داشت تمامی سانس های غذاخوری و خوابگاه های دانشجویی طبق تقویم آموزشی تا آخرین روز آموزش سال 1397 خدمات مربوطه را ارائه خواهد نمود.