برگزاری کارگاه گونه شناسی شعرآیینی و انقلاب اسلامی
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه گونه شناسی شعرآیینی و انقلاب اسلامی باهدف معرفی گونه های شعرآیینی و انقلاب اسلامی باحضور شاعر برجسته و معاصر دکتر علیرضا قزوه با حضور با حضور دکتر احمد لامعی گیو، جمعی از اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی، شاعران برجسته شهر بیرجند و تعدادی از دانشجویان روز یکشنبه 28 آبان ماه در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد. درابتدای مراسم دکتر سیدمهدی رحیمی مدیرگروه زبان وادبیات فارسی، دکتر علیرضا قزوه را از پیشگامان ادبیات انقلاب اسلامی برشمرده و افزود: افرادی مانند قیصر امین پور و دکتر علیرضا قزوه، مطلع جدیدی از شعرنو در ادبیات انقلاب اسلامی ایجاد کردند. ایشان همچنین با اشاره به شاعر بزرگ آیینی، ابن حسام خوسفی تأسیس مجلهای تحت عنوان فرهنگ و ادبیات آیینی را در دانشگاه بیرجند امری مهم تلقی نمودند. در ادامه مراسم دکترعلیرضا قزوه به ایراد سخنرانی درمورد شعر آیینی و ادبیات انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: شعر و ادبیات انقلاب معلمان خوبی مانند احمد عزیزی، قیصر امین پور، علی موسوی گرمارودی و... داشت که در دهه 60 سبک جدیدی را در ادبیات فارسی ایجاد کردند. وی همچنین دهه 60 را دهه پاک بازی ادبیات و شکوفا شدن فرمالیست ها معرفی کرد.
این کارگاه به همت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی، کانون شعر و ادب، انجمن علمی استادان و انجمن ترویج زبان وادب فارسی برگزارشد.
این کارگاه رئیس دانشگاه و کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی، جمعی از اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی، شاعران برجسته شهر بیرجند و تعداد کثیری از دانشجویان در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد. در پایان مراسم نیز پس از قرائت اشعار، شاعر مقام آور در زمینه شعرآیینی، از وی تجلیل به عمل آمد.