امروز    يكشنبه , 26/آذر/1396

برگزاری نشست علمی " زمینه های رشد و شکوفایی فرهنگ شیعی در ایران پیش از عصر صفوی " مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه, 14 آذر 1396 ساعت 09:15

نشست علمی" زمینه های رشد و شکوفایی فرهنگ شیعی در ایران پیش از عصر صفوی " دوشنبه سیزدهم آذرماه در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. این نشست که توسط معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه با همکاری گروه تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد، دو میهمان ویژه داشت: آقای دکتر محسن الویری، دانشیار دانشگاه باقرالعلوم و رئیس کارگروه تاریخ " شورای تحول و ارتقای علوم انسانی " شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر عباس برومند اعلم، دانشیار گروه تاریخ دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین و معاون هیأت جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم. در ابتدای این مراسم آقای دکتر خلیلی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به میهمامان، با اشاره به موضوع نشست، بر استقبال و حمایت دانشگاه از برگزاری این قبیل نشست ها و حتی همایش های ملی و بین المللی در این حوزه تاکید کرد. جلسه با بیانات حجه الاسلام والمسلمین حجازیان، معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ادامه یافت و سپس مهمانان نشست به ایراد سخن پرداختند. پس از آن شرکت کنندگان در نشست که اعضای هیات علمی دانشگاه بودند، هر کدام به سخنرانی و ارایه مقاله خود پرداختند. مجموعه سخنرانی های این نشست در قالب سه بخش برنامه ریزی شده بود که دو بخش آن به سخنرانی شرکت کنندگان اختصاص داشت و بخش سوم در قالب میز گردی با حضور آقایان: دکتر الویری، دکتر برومند، دکتر الهی زاده، دکتر خلیفه و دکتر بخشی اجرا شد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 22 آذر 1396 ساعت 03:50