امروز    يكشنبه , 31/تير/1397

• دهه کرامت

برگزاری گردهمایی ایثارگران دانشگاه های مرکز استان در دانشگاه بیرجند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 07 اسفند 1396 ساعت 19:15

"گردهمايي ايثارگران دانشگاه هاي خراسان جنوبي"، با حضور اساتيد و كاركنان رزمنده و ايثارگر دانشگاه هاي مركز استان، يكشنبه 6 اسفند 96 در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه بيرجند برگزار گرديد. در ابتداي اين مراسم، دكتر خليلي رئیس دانشگاه بيرجند و دكتر دياني مسئول سازمان بسيج اساتيد استان ضمن خيرمقدم به حاضرين، سخناني را در تجليل از مقام ايثارگران و رزمندگان ابراز داشتند.

ایراد سخنرانی و بیان خاطرات دكتر زماني به عنوان يكي از اساتيد ايثارگر دانشگاه بيرجند، صحبت های دكتر قريشي درخصوص اهداف تشكيل اين گردهمايي و نيز كارهاي انجام شده در خصوص تدوين كتاب "دفاع مقدس و دانشگاه بيرجند" و بیانات دكتر فخر، مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خراسان جنوبي در تجليل از ايثارگران دانشگاهي و اقدامات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، از دیگر برنامه های این نشست بود. بخش پاياني اين گردهمايي، سخنراني دكتر قنبري با موضوع اهميت جايگاه ايران اسلامي در خاورميانه بود که ضمن بيان تهديداتي كه امروزه كشور با آن مواجه است، بر لزوم هوشياري و حضور فعال و مستمر ايثارگران هشت سال دفاع مقدس درجامعه امروزي تاكيد كرد.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 07 اسفند 1396 ساعت 19:19