دیدار اعضای هیأت رئیسه با اعضای هیأت علمی دانشکده هنر
دیدار اعضای هیأت رئیسه با اعضای هیأت علمی دانشکده هنر روز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
ادامه مطلبدیدار اعضای هیأت رئیسه با اعضای هیأت علمی دانشکده هنر روز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
ادامه مطلبنشریه مطالعات بین رشته ای ادبیات، هنر و علوم انسانی در پایگاه بینالمللی DOAJ (دوآج) نمایه گردید.
ادامه مطلبجلسهی هم اندیشی تدوین سند توسعه دانشکده مهندسی فردوس با حضور مدیر و معاون برنامه و بودجه و مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در روز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ برگزار شد.
ادامه مطلبسپیده زراعتی نیشابوری، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۳، در مصاحبهای که روابط عمومی دانشگاه بیرجند با وی انجام داده درباره مسیر علمی، دستاوردهای پژوهشی و چالشهای مدیریت منابع آب صحبت میکند. او به تألیف کتاب "منابع، مصارف و مسائل آب" اشاه نموده و تأکید دارد که همکاریهای بینرشتهای و تلفیق فناوری با دانش بومی میتواند راهحلهای پایداری برای بحران آب فراهم کند.
ادامه مطلبدکتر محمد اسکندری ثانی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیا دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر خراسان جنوبی، در سالهای اخیر با تحقیقات خود در حوزههای مختلف علمی، به ویژه در زمینههای اقتصاد شهری، به عنوان یکی از چهرههای تأثیرگذار در عرصه علمی شناخته شده است. او در سال ۱۴۰۳ به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه بیرجند معرفی شد که این دستاورد گواهی بر تلاشهای علمی گستردهاش و تأثیر آن در ارتقای سطح علمی دانشگاه و جامعه علمی کشور است. در این مصاحبه، به ابعاد مختلف پژوهشهای ایشان و چالشها و فرصتهای موجود در مسیر تحقیقاتیشان پرداختهایم.
ادامه مطلبدکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۳، در رشته مهندسی الکترونیک فعالیت میکند. او با تمرکز بر طراحی و بومیسازی سیستمهای الکترونیکی و توسعه سنسورهای صنعتی با فرکانس بالا، دستاوردهای مهمی در حل چالشهای علمی و صنعتی داشته است. دکتر بیجاری از کمبود تجهیزات مدرن و محدودیتهای مالی به عنوان چالشهای مهم یاد میکند و از رویکرد طراحی ماژولار برای ساخت سیستمهای الکترونیکی استفاده میکند. او بر اهمیت ارتباط با صنایع و همکاریهای بینالمللی تأکید دارد و بهبود دسترسی به اطلاعات و خدمات آموزشی و بهداشتی در مناطق دورافتاده را از اهداف پژوهشهای خود میداند. دکتر بیجاری بر معیارهای توسعه نمونههای آزمایشگاهی و انتشار نتایج در نشریات معتبر برای ارزیابی موفقیت تحقیقات تأکید میکند.
ادامه مطلبدکتر محمد مسینایی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند، یکی از پژوهشگران برجسته و فعال در حوزه مهندسی فرآوری مواد معدنی است. وی در سال ۱۴۰۳ به عنوان پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی شناخته شد. دکتر مسینایی در زمینه تحقیقاتی خود به بررسی فرآیندهای معدن و مواد معدنی میپردازد و علاقه زیادی به حل چالشهای علمی و رفع مشکلات صنعت دارد. او با ارائه راهحلهای نوآورانه، تاثیرات چشمگیری در بهبود فرآیندهای صنعتی و افزایش بهرهوری اقتصادی داشته است. فعالیتهای پژوهشی او شامل استفاده از الگوریتمهای یادگیری عمیق برای کنترل مدارهای فرآوری مواد معدنی است که به بهبود کارایی کارخانههای فرآوری کمک میکند. همکاریهای بینالمللی و شرکت در همایشهای علمی از دیگر زمینههای فعالیت او است.
ادامه مطلب